Україна

Відновлено прийом заяв від чоловіків – ДП Документ


Відновлено прийом заяв від чоловіків - ДП Документ

Для отримання послуг українцям необхідно здійснити верифікацію через застосунок Міноборони Резерв+ за допомогою QR-коду.

Закордонні філії ДП Документ відновили приймання заяв від чоловіків на оформлення паспортів за наявності у них дійсних військово-облікових документів. Про це підприємство повідомило у середу, 24 липня.

Вказано, що для отримання послуг цій категорії громадян необхідно здійснити верифікацію через офіційний застосунок Міністерства оборони України Резерв+ за допомогою QR-коду. Підтвердження наявності дійсних військово-облікових документів є обов’язковим.

Подати заяви-анкети на оформлення паспортних документів можна в Мюнхені, Берліні, Кельні (Німеччина), у Варшаві, Кракові, Вроцлаві, Гданську (Польща), Мадриді, Валенсії (Іспанія), Празі (Чехія), Братиславі (Словаччина) та Мілані (Італія).

Як відомо, з квітня поточного року відокремлені закордонні філії ДП Документ не приймали заявок і не видавали документів чоловікам мобілізаційного віку після виходу відповідної постанови МЗС.

Після цього у Варшаві 300 українських чоловіків заблокували паспортний сервіс і викликали поліцію. Відбулися сутички.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 + 3 =

Back to top button