Цікаве

Кім Кетролл не з’явиться у продовженні серіалу І просто так

Кім Кетролл не з явиться у продовженні серіалу І просто так

Фото: x.com/KimCattrall
Кім Кетролл не з’явиться у серіалі І просто так

Раніше ходили чутки, що актриса підписала угоду з HBO на участь у третьому сезоні серіалу, але вона не з’явиться в одному кадрі з іншими акторами.

Англо-канадська акторка Кім Кетролл не з’явиться у продовженні серіалу І просто так. Про це артистка повідомила в соцмережі X.

Акторка прокоментувала новину шанувальниці про нібито її повернення в проєкт, зазначивши, що цього не станеться, незважаючи на попередні повідомлення про можливі зйомки у Лондоні на власних умовах.

“Схоже, #КімКетролл (вона ж Саманта Джонс) все-таки повернеться в третій сезон!” – йшлося в одному із повідомлень. На це Кетролл відповіла: “О, це так мило, але я не така”.

Варто нагадати, що у фіналі другого сезону І просто так, який вийшов на стрімінговій платформі в серпні минулого року, Кім все ж з’явилася на короткий час у ролі Саманти. В останній серії показали сцену, де її героїня, сидячи на задньому сидінні авто, розмовляє по телефону з Керрі Бредшоу (Сарою Джесікою Паркер). При цьому обидві акторки не перетиналися на знімальному майданчику, і їхні репліки знімали окремо.

Раніше повідомлялося, що стартували зйомки третього сезону серіалу І просто так, який є продовженням Секс і місто.

Кім Кетролл може з’явитися у третьому сезоні І просто так

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 + 14 =

Back to top button