Світ

Байден і фон дер Ляєн обговорили притягнення РФ до відповідальності

Байден і фон дер Ляєн обговорили притягнення РФ до відповідальності

Фото: gettyimages

Байден переговорив з Урсулою фон дер Ляєн

Під час телефонної розмови сторони обговорили підтримку України та спроби притягнути РФ до відповідальності за її агресію.

Президент США Джо Байден привітав президентку Європейської комісії Урсулу фон дер Ляєн з переобранням і  обговорив з нею підтримку України та притягнення РФ до відповідальності за агресію. Про це у суботу, 20 липня, повідомляється на сайті Білого дому.

Зазначається, що президент Джо Байден провів розмову з президенткою Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн, щоб привітати її з переобранням на посаді.

Співрозмовники підтвердили відданість міцним відносинам між США і ЄС й спільному розв’язанню найбільших світових проблем.

“Також обговорили підтримку України та спроби притягнути РФ до відповідальності за її агресію”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 18 липня Фон дер Ляєн переобрали головою Єврокомісії. Раніше ЗМІ повідомляли, що Урсула фон дер Ляєн розглядає можливість переобрання на другий термін, однак виключно за умови, що її кандидатуру підтримають з першої спроби.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 + seven =

Back to top button