Україна

ЗСУ відбили понад 30 атак біля Покровська


ЗСУ відбили понад 30 атак біля Покровська

Наразі зіткнення тривають в районах Новоолександрівки, Новоселівки Першої, Воздвиженки та Прогреса.

Від початку доби на фронті відбулося 85 бойових зіткнень, з них понад 30 на Покровському напрямку. Про це повідомив Генштаб ЗСУ у зведенні в суботу, 20 липня.

Так, на Харківському напрямку відбито дві російські атаки неподалік Глибокого, а у районі Вовчанська зараз триває бій.

На Куп’янському напрямку ворог протягом дня безуспішно намагався просунутися до позицій ЗСУ в районах Глушківки та Петропавлівки. Три атаки противника ще тривають неподалік Стельмахівки, Макіївки і Піщаного.

На Лиманському напрямку ворог збільшив кількість атак до шести. Продовжуються бойові дії поблизу Невського, Макіївки та у напрямку Лозової.

На Сіверському напрямку ворог вісім разів намагався прорвати нашу оборону в районах Виїмки, Спірного, Переїзного та Верхньокам’янського. Два боєзіткнення ще тривають. Ситуація контрольована.

На Краматорському напрямку наші захисники продовжують відбивати дві атаки ворога в районах Кліщіївки та Калинівки. За сьогодні загальна кількість штурмових спроб ворога на напрямку зросла до шести.

На Торецькому напрямку відбулося чотири ворожих штурми у районі Залізного, де ворог і зараз атакує, та Нью Йорка. Також окупанти бомбардували Північне, Диліївку і Торецьк.

Найбільша активність ворога наразі зберігається на Покровському напрямку – 32 боїв різної інтенсивності. Наразі зіткнення тривають в районах Новоолександрівки, Новоселівки Першої, Воздвиженки та Прогреса.

На Курахівському напрямку тривають бої  у двох локаціях поблизу Красногорівки. Ще шість штурмів наші воїни успішно відбили – ворог зазнав втрат біля Георгіївки, Парасковіївки та Костянтинівки.

На Времівському напрямку агресори здійснили чотири штурми неподалік Костянтинівки і Старомайорського.

На Оріхівському напрямку відбулось три бойових зіткнення в районах Малої Токмачки та Новоданилівки.

На Придніпровському напрямку наши захисники відбили чотири атаки ворога в районі Кринок.

“Українські війська контролюють ситуацію та виснажують ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення”, – заявили у Генштабі.

Нагадаємо, за добу 19 липня українські військові знищили 990 російських окупантів. Загальні бойові втрати противника станом наближаються до 570 тисяч осіб.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 − eleven =

Back to top button