Цікаве

Співачку Lama затримала поліція просто перед благодійним концертом – подробиці

Поліція провела роз’яснювальні роботи з артисткою.

Українську співачку Наталю Дзеньків, відому під псевдонімом Lama, затримали працівники поліції.

Так, виконавиця вирушила до Львову, щоб дати там черговий благодійний виступ і зібрати гроші на FPV-дрони для 2-ої Галицької бригади Національної Гвардії України. Втім, перед виступом співачку неочікувано зупинили працівники поліції. І запропонували поспівпрацювати з Національною поліцією України, взявши участь у соціальній акції для запобігання ДТП з пішоходами у нічний час. Lama залюбки погодилася і у фотоблогу наголосила на важливості дотримання дорожніх правил.

«Вчора (14 липня – прим. ред.) перед виступом у Львові я долучилась до соціальної акції для запобігання ДТП з пішоходами у нічний час у співпраці з Національною поліцією України. Особливо важливим є дотримання правил дорожнього руху, і ще більшої уваги цьому треба приділяти вночі та за умов низької видимості на дорогах. Водії повинні використовувати фари дальнього світла, забезпечувати постійну концентрацію уваги та дотримуватися безпечної швидкості. Пішоходи, у свою чергу, повинні бути забезпечені світловідбиваючими елементами (флікерами) для підвищення видимості на дорозі. Також це стосується велосипедистів, тих хто рухається безпосередньо по одній дорожній смузі з транспортними засобами, пам’ятайте, що такий рух є вкрай небезпечним. Батьки мають слідкувати за тим, щоб їхні діти мали такі світловідбивні аксесуарами, та проводити з ними роз’яснювальні бесіди про безпеку на дорозі», — наголосила артистка.

Зрештою, після роз’яснювальних робіт Lama виступила на благодійному фестивалі. За її участі вдалося зібрати понад 265 тис. грн для захисників і захисниць.

«Під час благодійного концерту у Львові вдалось зібрати більше 265 тис. грн! Виручені кошти БО-організатор спрямував на FPV-дрони для 2-ої Галицької бригади Національної Гвардії України. Безмежно дякую всім хто був зі мною в цей вечір і долучився до збору», — розповіла Наталя.

No Newer Articles

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seven + two =

Back to top button