Україна

У Львові викрили військового посадовця на незаконному збагаченні


У Львові викрили військового посадовця на незаконному збагаченні

Фігуранта відсторонено від посади і обрано запобіжний захід у вигляді арешту з можливістю внесення застави в розмірі 3 мільйони гривень.

Працівники ДБР за підтримки Міноборони та ЗСУ повідомили про підозру керівнику одного з господарських підрозділів ЗСУ на Львівщині. Начальник квартирно-експлуатаційного відділу через численні маніпуляції незаконно переоформив майно на суму майже 12 мільйонів гривень на родичів. Про це інформує пресслужба ДБР у п’ятницю, 19 липня.

Посадовець контролював закупівлі та обслуговування військового майна регіону.

Він оформив солдатом близького родича дружини до однієї з частин ЗСУ Львова. Згодом той став власником житлового будинку та земельної ділянки, орієнтовною вартістю близько 300 тисяч доларів. Доходів, які б дозволили придбати таку нерухомість та провести в ній ремонти, у родича не було. Згідно з інформацією, він нібито взяв позику в 100 тисяч доларів у доньки посадовця, яка є студенткою, однак кошти не були вказані в декларації.

За аналогічною схемою куплена квартира у Львові площею майже 100 кв. м в елітному районі, вартість якої перевищує 4 мільйони гривень. Посадовець також придбав позашляховик преміум-класу.

Посадовцю оголошено підозру у незаконному збагаченні. Його відсторонили від посади і обрано запобіжний захід у вигляді арешту з можливістю внесення застави в розмірі 3 мільйони гривень.

Також накладено арешти на автомобіль, квартиру та земельну ділянку з будинком у Львові.

Нагадаємо, працівники Державного бюро розслідувань завершили розслідування щодо незаконного збагачення колишнього начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Борисова.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

six − 4 =

Back to top button