Події

❗️У Львові поліція затримала двох завербованих російськими спецслужбами палі…

❗️У Львові поліція затримала двох завербованих російськими спецслужбами паліїв авто військовослужбовців

8 липня до поліції надійшло повідомлення про пожежу – зайнявся автомобіль Mitsubishi Pajero. Вогнем пошкоджено моторний відсік та передня частина авто.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що зловмисники причетні ще до двох випадків підпалів автомобілів військовослужбовців у Львові, які стались 10 липня. Фігуранти підпалили позашляховик Jeep Grand Cherokee та мікроавтобус Volkswagen Сrafter.

????????Вони діяли за вказівками російських спецслужб, які отримували в одному з телеграм-каналів. За гроші їм пропонували підпалювати авто військовослужбовців, які у подальшому в російських медіа видавали як автомобілі працівників ТЦК та СП, аби видати це у ворожих медіа за самовільну ініціативу українців проти мобілізації.

Поліцейські встановили, що авто належить військовослужбовцю Збройних сил України, який проходить лікування у Львові після поранення. На місці події виявили речові докази, які вказували на те, що причиною займання позашляховика став навмисний підпал.

✔️Двох львів’ян віком 17 та 18 років поліцейські затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

????Facebook | X | Instagram | TikTok

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eighteen − six =

Check Also
Close
Back to top button