Цікаве

Буряковий хумус

Продукти для блюда

  • нут – 200 гр.
  • буряк – 2 шт. (200 гр.)
  • цибуля — 1 шт.
  • сіль — 2 щіпки
  • кунжутная паста тахини — 1 ст.л.
  • перець гострий чилі
  • зіра — 1 щіпка
  • олія — ​​70 мл.

Як готувати?

Підготуйте усі інгредієнти.

Нут замочіть і відваріть до готовності.

Відваріть або запікайте буряки.

З нуту злийте всю рідину, в якій він варився.

Додайте сіль, кунжутну пасту, перець, зіру, масло та готовий буряк.

Перебийте все блендером до однорідної консистенції.

Подавайте до столу із хлібом, чіпсами або лавашем.

Смачного!

Відеоурок

Back to top button