Світ

Кім Чен Ин зустрівся з військовою делегацією Росії

Кім Чен Ин зустрівся з військовою делегацією Росії

Фото: ЦТАК

Кім Чен Ин та заступник міністра оборони Росії Олексій Криворучко провели переговори у Пхеньяні

Північнокорейський лідер вважає, що армії КНДР та Росії мають “відіграти важливу роль у захисті регіонального та глобального світу”.

Північнокорейський лідер Кім Чен Ин зустрівся з військовою делегацією Росії на чолі із заступником міністра оборони РФ Олексієм Криворучко. Про це повідомляє державна радіостанція Голос Кореї.

 

Лідер КНДР та заступник глави оборонного відомства РФ “обмінялися розумінням важливості та необхідності взаємодії двох країн у сфері захисту взаємних інтересів безпеки”.

 

Як повідомляє ЦТАК, Кім Чен Ин передав “бойовий привіт армії та народу Росії” та висловив підтримку та “тверду солідарність” корейських уряду та народу у проведенні спеціальної військової операції в Україні.

 

На думку Кім Чен Ина, армії КНДР і РФ повинні “міцніше згуртуватися” та “енергійно стимулювати корейсько-російські відносини” у нову епоху.

Про Криворучко відомо, що він займається держоборонзамовленням. Він зберіг свою посаду, попри недавні перестановки та корупційні скандали у російському військовому відомстві.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × 1 =

Back to top button