Цікаве

Як популярна спеція може замінити «підживлення» для багатьох рослин

Кориця – не лише корисна спеція, а й потужний антиоксидант. До складу спеції входять важливі для здоров’я людини мікроелементи, протизапальні речовини, що захищають організм. Корицю використовують для приготування ароматної випічки, народної медицини, косметології.

Подробиці

Городники навчилися використовувати корицю як добрива для кімнатних квітів та рослин на городі. Корисна спеція завжди знайдеться під рукою, також її можна купити в будь-якому магазині, та й коштує вона копійки.

Вкорінення

Кориця може замінити деякі добрива та стимулятори росту. Якщо корицю нанести на стебло рослини під час посадки, то розвиток корінців прискориться.

Щоб приготувати розчин з корицею, який можна використовувати для укорінення живців, знадобиться два прості інгредієнти.

Живець потрібно опустити зрізом в мед, після – в корицю, а після його поміщають у ємність з водою. Через 7-9 днів рослина укоріниться.

Комахи та хвороби

Запах кориці не переносять багато комах. Вони швидко ретуються подалі від грядок і горщиків квітів, якщо провести обробку розчином кориці.

Кориця допоможе позбавитися небезпечних шкідників, які атакують рослини. Корицю додають безпосередньо в ґрунт чи добриво.

No Newer Articles

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 − seven =

Back to top button