Світ

ФБР дослідили телефон, комп’ютер та дім стрілка в Трампа: що знайшли


Нічого з того, що залишив після себе Метью Крукс, не дало правоохоронцям зачіпку стосовно мотивів його вчинку.

Слідчі з ФБР зламали мобільний телефон Томаса Метью Крукса, який стріляв у Дональда Трампа. Також вони дослідили його комп’ютер, обшукали будинок, автомобіль і опитало понад 100 людей. Про це у середу повідомило Associated Press із посиланням на співробітника правоохоронних органів, поінформованого про хід розслідування.

Той на умовах анонімності повідомив агентству, що телефон Крукса не дав жодних значущих підказок, пов’язаних із мотивами, а також з тим, чи він діяв сам, чи були спільники.

Також наразі не було публічно повідомлено про будь-які записи, передсмертну записку, пости в соціальних мережах чи будь-які інші ознаки, які пояснювали б причини його нападу на Трампа.

Зазначається, що політичні уподобання Крукса також є туманними. Він був зареєстрований як республіканець у Пенсільванії, але федеральні звіти про фінансування кампанії також показують, що він дав 15 доларів комітету прогресивних політичних дій 20 січня 2021 року, у день, коли президент-демократ Джо Байден склав присягу.

Колишні однокласники кажуть, що над Круксом “багато знущались в старшій школі”. Його описують як “одинака” і “вигнанця”. Крукс хотів виступати за шкільну команду зі стрільби з гвинтівки, втім йому відмовили через те, що він був “поганим стрільцем”.

Нагадаємо, секретна служба застрелила підозрюваного в стрільбі на мітингу Трампа в Пенсільванії.

Замах на Трампа: з’явилась інформація про вбитого

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × 5 =

Back to top button