Україна

Генштаб назвав найгарячіший напрямок на фронті


Генштаб назвав найгарячіший напрямок на фронті

На Покровському напрямку бійці ЗСУ відбили 24 штурми. Найбільше атак було поблизу Новоолександрівки.


Протягом минулої доби на фронті зафіксовано 112 бойових зіткнень. На Покровському напрямку захисники відбили 24 штурмові дії. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ в ранковому зведенні в середу, 17 липня.
 
Війська Росії завдали по позиціях українських підрозділів та населених пунктах чотири ракетних удари із застосуванням шести ракет, а також 71 авіаудар, скинувши 119 КАБів. Крім цього, здійснили понад 4300 обстрілів, з них 121 – із реактивних систем залпового вогню.
 
На Харківському напрямку відбулося сім бойових зіткнень в районах населених пунктів Глибоке та Вовчанськ. 

На Куп’янському напрямку кількість атак за добу склала дев’ять. Сили оборони відбивали штурмові дії противника біля Синьківки, Андріївки, Піщаного, Берестового та Степової Новоселівки.

 
На Лиманському напрямку ворог атакував дев’ять разів неподалік Греківки, Макіївки та Невського. На Сіверському напрямку українські захисники відбивали 11 штурмових дій російських загарбників поблизу Верхньокам’янського, Спірного, Виїмки, Переїзного та Північного.
 
На Краматорському напрямку окупанти атакували сім разів в районах Часового Яру, Кліщіївки та Опитного. На Торецькому напрямку ворог здійснив 11 атак неподалік Північного, Нью-Йорка та Торецька.
 
На Покровському напрямку наші захисники відбили 24 штурмові дії в районах населених пунктів Прогрес, Воздвиженка, Новоолександрівка, Калинове, Новоселівка Перша та Уманське, де загарбники, за підтримки авіації, намагалися витіснити підрозділи ЗСУ із займаних рубежів. Найбільша концентрація ворожих атак була поблизу Новоолександрівки.
 
На Курахівському напрямку Сили оборони відбили 23 атаки біля Красногорівки, Георгіївки, Костянтинівки та Парасковіївки, де ворог намагався прорвати оборону.  На Времівському напрямку ворог здійснив шість штурмів позицій ЗСУ неподалік Водяного.
 
На Гуляйпільському та Оріхівському напрямках окупанти і надалі намагаються вибити українські підрозділи з позицій. Чотири атаки росіян успіху не мали в районах Марфополя, Малої Токмачки та Новоандріївки.
 
На Придніпровському напрямку відбулася одна ворожа штурмова дія поблизу Козачих Лагерів.
 
Воїни ЗСУ продовжують активними діями завдавати російським військам відчутних втрат в живій силі та техніці, виснажуючи ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення.

Вчора авіація та ракетні війська і артилерія Сил оборони завдали дев’ять ударів по районах зосередження особового складу та ОВТ противника, а також уразили пункт управління БпЛА та ЗРК Бук.
 

Нагадаємо, минулої доби втрати російських загарбників склали 1110 осіб. З початку повномасштабного вторгнення в Україну армія Росії втратила 562 510 військових.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

six − three =

Back to top button