Світ

В Іспанії на в’їзді у тунель розбився автобус з десятками пасажирів

В Іспанії на в їзді у тунель розбився автобус з десятками пасажирів

Фото: El Pais

В Іспанії на в’їзді у тунель розбився автобус

Серед пасажирів троє людей з дуже тяжкими травмами, їх евакуювали гелікоптером. Всього постраждали 33 із близько п’яти десятків пасажирів

Неподалік від Барселони (Іспанія) вранці 16 липня потрапив у ДТП автобус з близько 50 пасажирами, що здійснював нерегулярні перевезення, троє людей у критичному стані. Про це повідомляє El Pais.

Аварія сталась на автошляху C-32. Автобус перекинувся перед в’їздом до тунелю Пінеда, врізавшись у частину конструкції, та залишився висіти у напіввертикальному положенні.

Серед пасажирів троє людей з дуже тяжкими травмами, їх евакуювали гелікоптером. Всього постраждали 33 із близько п’яти десятків пасажирів – співробітників компанії Inditex, яка володіє брендами одягу Zara, Bershka і Massimo Dutti, вони прямували на завод компанії.

Затиснутого у кабіні водія витягли за допомогою спецобладнання. Рятувальники мали додатково стабілізувати автобус кранами, щоб він не перекинувся.

Через аварію рух автошляхом у північному напрямку перекрили.

За попередніми даними, водій автобуса втратив кермування після несподіваного пробою колеса і автобус, врізавшись на швидкості в бокове огородження, від удару опинився у напіввертикальному положенні.

Автобус перекинувся перед в’їздом до тунелю Пінеда. Фото: El Pais

Нагадаємо, у Молдові потрапив в аварію рейсовий автобус Кишинів-Київ, зіткнувшись з легковим автомобілем. Двоє людей загинули.

Раніше, у червні в Словаччині потяг з українцями зіткнувся з автобусом. Загинули шестеро людей.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 − four =

Back to top button