Україна

У ДТП на Рівненщині загинули дві жінки та дитина


У ДТП на Рівненщині загинули дві жінки та дитина

Ще дві жінки потрапили до лікарні, одна з них була вагітна. Усі учасники аварії – родичі, які прямували із Вараша на Київщину.

У Сарненському районі Рівненської області сталася ДТП, в якій загинули троє людей, серед яких дитина. Про це 31 липня повідомила поліція регіону.

За даними слідства, 39-річна жителька Київщини за кермом автомобіля Landmark допустила перекидання транспортного засобу, внаслідок чого сталося подальше загоряння позашляховика.

“Пасажирів із авто викинуло на дорогу, а водійка зуміла самотужки вибратися із салону. Унаслідок ДТП 66-річна жінка із Вараша та 13-річна жителька Київської області загинули на місці події. Попри вжиті реанімаційні заходи життя ще одній 61-річній мешканці Вараша врятувати не вдалося – вона померла у лікарні”, – зазначили правоохоронці.

Крім того, до лікарні потрапила 22-річна жителька Вараського району та 21-річна вагітна з Київської області, яка втратила дитину.

За результатами огляду, водійка, яка в автопригоді не постраждала, була твереза. З її слів, ДТП сталася через вибоїну, в яку потрапило авто. Всі учасники аварії – родичі, прямували із Вараша на Київщину.

Раніше повідомлялося, що у Пакистані перекинувся автобус із паломниками, щонайменше п’ятеро людей загинули і ще 20 отримали поранення.

На Чернігівщині авто в’їхало в зупинку, травмовані двоє дітей

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button