Події

Генпрокурор Андрій Костін: Вчора САП та НАБУ викрили двох прокурорів на отри…

Генпрокурор Андрій Костін:

????Вчора САП та НАБУ викрили двох прокурорів на отриманні неправомірної вигоди. Одного з них затримали на робочому місці. За інформацією слідства, вони одержали 170 000 доларів США за прийняття рішення про закриття кримінального провадження.

Завжди наголошував: нульова толерантність до корупції – наша принципова позиція і ми робимо все для утвердження цього принципу.

Самоочищення органів правопорядку та правосуддя – це постійний процес. І подібні випадки лише підтверджують необхідність постійного розвитку системи запобігання корупційним проявам в органах правопорядку.

Впевнений, що кожен такий випадок є уроком усім, хто ще не зрозумів: такі дії є неприпустимими та не залишаться без реагування.

Це також сильний сигнал підтримки усім чесним працівникам – ми будемо спільно викривати та притягувати до відповідальності тих, хто паплюжить честь професії та підриває її репутацію.

Тільки за 2024 рік зусиллями Офісу Генерального прокурора та органів досудового розслідування
за корупцію та інші зловживання
притягнуто до кримінальної відповідальності шістьох прокурорів у різних регіонах країни.

Офіс Генерального прокурора завжди підтримував і продовжує підтримувати всі заходи для боротьби із будь-якими проявами корупції, у тому числі, всередині системи прокуратури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 + two =

Back to top button