Україна

У МЗС України призначили нового речника – Георгія Тихого


У МЗС України призначили нового речника - Георгія Тихого

До свого нинішнього призначення Тихий працював прессекретарем віцепрем’єр-міністра з європейської та євроатлантичної інтеграції, а згодом радником з комунікацій міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби

Новим речником Міністерства закордонних справ України призначили Георгія Тихого. Про це поінформували у пресслужбі МЗС у понеділок, 15 липня.

Повідомляється, що з 2008 року Тихий працював у медіа: редактором і репортером на програмах Савіка Шустера (2008-2013), продюсером першого телеканалу Німеччини ARD в Україні (2014-2018), власним кореспондентом Національного інформаційного агентства Укрінформ (2018-2019).

У 2014 році висвітлював для німецького телебачення події Революції гідності та початку російської агресії на сході України. У серпні 2014 року разом із колегою Іваном Любиш-Кірдеєм потрапив до оточення в Іловайську, де зняв документальний фільм про українських героїв-добровольців в оточеному місті.

У 2018 році заснував корпункт “Укрінформу” в Нью-Йорку, США.

З 2019 року почав працювати в державних комунікаціях: прессекретарем віцепрем’єр-міністра з європейської та євроатлантичної інтеграції, а згодом радником з комунікацій міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби.

Зауважимо, 8 березня речник МЗС Олег Ніколенко повідомив, що йде з займаної посади.

Нагадаємо, в українському уряд можуть відбутися кадрові зміни. Про це сказав президент Володимир Зеленський на пресконференції в Києві.

Раніше Зеленський провів кадрові перестановки в Управлінні державної охорони (УДО). Зокрема, в структурі з’явилося два заступники начальника.

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

twenty − twelve =

Back to top button