Україна

Ющенко знявся в кліпі коміків про благодійний збір


Ющенко знявся в кліпі коміків про благодійний збір

Гумористи оголосили про новий збір на дрони та автомобілі для захисників України, у кліпі Віктор Ющенко грає на фортепіано.

Гумористи та блогери Антон Тимошенко, Василь Байдак, Олег Свищ, Слава Кедр і співак Володимир Дантес записали кавер на трек Елтона Джона і гурту Blue Sorry Seems to Be the Hardest Word. У ролику взяв участь третій президент України Віктор Ющенко.

Таким чином гумористи оголосили про новий збір на дрони та автомобілі для захисників України. У кліпі Віктор Ющенко грає на фортепіано.

“Це так. Badstreet boys і Віктор Андрійович Ющенко (ми самі в шоці) починають липневий збір на 7 мільйонів. Всі донати перетворяться в різні дрони для 3 ОШБ і ГУР та бус для ССО. Серед тих, хто задонатить від 100 грн ми розіграємо мед від Віктора Андрійовича. Той мед солодший за цей трек, хоча здається, це неможливо. І головне — дослухайте до кінця, останній рядок пророчий”, — йдеться в описі до ролика.

Нагадаємо, раніше відомий голлівудський актор Міккі Рурк оголошував благодійний збір коштів на підтримку народу України. 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × one =

Back to top button