Україна

Росія атакувала об’єкти Укрзалізниці на Харківщині, є поранені


Росія атакувала об єкти Укрзалізниці на Харківщині, є поранені

Троє залізничників із осколковими пораненнями та контузією госпіталізовані, ще двом надано медичну допомогу на місці.

Російські агресори завдали удару по залізничних об’єктах і рухомому складу у Харківській області. За попередньою інформацією, поранено п’ятьох залізничників, повідомила Укрзалізниця у суботу, 13 липня.

Вказано, що серед поранених – машиніст, начальниця станції, черговий по станції, старший колійний майстер і складальник поїздів.

“Троє залізничників із осколковими пораненнями та контузією госпіталізовані, ще двом надано медичну допомогу на місці. Уражено вагони, загоряння, що виникли через ворожий удар, було оперативно локалізовано”, – йдеться у повідомленні.

В Укрзалізниці додали, що ворог щодня продовжує бити по залізничній інфраструктурі. Найбільше ударів зазнають об’єкти поблизу лінії фронту в Харківській, Донецькій, Запорізькій області та на півдні країни.

Нагадаємо, сьогодні росіяни двічі обстріляли селище Буди на Харківщині. За останньою інформацією, двоє людей загинули і 22 постраждали. Серед поранених є принаймні одна дитина.

Також стало відомо, що під час повторного обстрілу загинув начальник Харківського районного управління ГУ ДСНС Артем Костиря.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 − seven =

Back to top button