Україна

На Запоріжжі росіяни вдарили по пожежній частині


На Запоріжжі росіяни вдарили по пожежній частині

Зайнялася покрівля гаража, пошкоджено пожежно-рятувальний автомобіль, але рятувальники перебували в укритті й не постраждали.

У Запорізькій області внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено пожежно-рятувальну частину. Про це в середу, 10 липня, повідомила пресслужба ДСНС.

Сьогодні у прифронтовому населеному пункті сталося пряме влучання в будівлю пожежної частини. Зайнялася покрівля гаража на площі 400 кв.м, пошкоджено пожежно-рятувальний автомобіль. Але рятувальники перебували в укритті й не постраждали.

“Країна-терорист, не маючи жодних моральних чи громадянських цінностей, всупереч міжнародним конвенціям та доктринам, продовжує атаки на українських рятувальників. Ми рятуємо, а нас убивають!” – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, навесні в Миколаєві під час гасіння пожежі постраждали п’ятеро рятувальників. Стався вибух невідомого вибухового пристрою, через що зайнялися автівки. Під час гасіння пожежі сталася повторна детонація.

Державна служба з надзвичайних ситуацій України змінила протоколи реагування, що стосуються роботи рятувальників, а також використання інженерної та спеціальної техніки. 

Удар по Харкову: загинули троє рятувальників

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button