Україна

Експрокурора-втікача Ільницького знайшли у тещі на горищі – ЗМІ


Експрокурора-втікача Ільницького знайшли у тещі на горищі - ЗМІ

Родичка втікача – адвокат, її підозрюють в одержанні хабаря за допомогу в ухиленні від мобілізації. Її зятя виявили під час проведення обшуку.

Співробітники СБУ затримали у Львові скандального колишнього прокурора Печерського району Києва Ростислава Ільницького, що перебував у розшуку за підозрою в підробці документів. Утікача знайшли на горищі в будинку тещі – адвоката Богдани Москви під час обшуку в неї через імовірний хабар за допомогу в ухиленні від мобілізації. Про це в суботу, 6 липня, повідомляє Українська правда з посиланням на джерела у правоохоронних органах.

Прокуратура та СБУ задокументували факт вимагання та одержання адвокатом Богданою М. “неправомірної вигоди в розмірі 3500 доларів США за вплив на прийняття рішення службовими особами ряду ТЦК та СП Львівської області щодо оновлення військово-облікових даних та одержання QR-коду двома військовозобов’язаними, а також надання одному з них відстрочки від призову за мобілізацією”.

Її затримали 5 липня після одержання хабаря у 3500 доларів США. Під час обшуку на горищі будинку затриманої правоохоронці виявили та затримали її зятя – екс-прокурора Ростислава Ільницького.

На Львівщині екс-прокурор та працівниця ДБР влаштували розкішне весілля

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button