Події

❗️Загинули цивільні мешканці Донеччини, серед них дитина: поліція задокументу…

❗️Загинули цивільні мешканці Донеччини, серед них дитина: поліція задокументувала наслідки масованої бомбової атаки з боку рф

????28 травня російські війська вдарили по області 11 бомбами. Наразі відомо про загибель чотирьох цивільних: батька з сином у Селидовому, подружжя – в Торецьку. Також у Торецьку з-під завалів дістали фрагменти тіл.

▪️Селидове. О 21:30 росія скинула дві авіабомби УМПБ Д-30 СМ на приватний сектор. З-під уламків власної оселі дістали тіла 53-річного чоловіка та наступного дня – його 13-річного сина. 73-річну жінку госпіталізували з численними травмами.

▪️Торецьк. Ворог завдав три авіаудари керованими бомбами «КАБ-250». Загинула подружня пара, обоє 1960 року народження. Поранено трьох жінок – 24, 53 та 63 роки. Крім того, в результаті пошукових робіт на сьомому поверсі зруйнованої дев’ятиповерхівки працівники ДСНС виявили фрагменти кісток, які можуть належати мешканцям будинку.

▪️Краматорськ. О 22.50 окупанти обстріляли місто трьома ракетами (бомбами) «Гром-Е1». Поранення отримав 21-річний хлопець, його доставлено в лікарню.

▪️Костянтинівка. Війська рф бомбардували місто авіабомбами «УМПБ Д-30 СМ». Поранено 42-річну жінку.

????Деталі

#stoprussia #поліція_на_війні

???? Facebook | X | Instagram | TikTok

Back to top button