Події

Кирило Буданов зустрівся з представниками Світового Конґресу Українців та …

???? Кирило Буданов зустрівся з представниками Світового Конґресу Українців та проекту “Saint Javelin”
 
???? Начальник ГУР МО України генерал-лейтенант Кирило Буданов зустрівся з делегацією канадців українського походження ―  директором ініціативи “Unitewith Ukraine” Світового Конґресу Українців Андрієм Потічним, засновником та представницею проекту “Saint Javelin” Крістіаном Борисом і Юлією Тимошенко.
 
???? За час повномасштабного вторгнення росії вказані благодійні проекти системно підтримують підрозділи Сил безпеки й оборони України, зокрема й Воєнної розвідки.  
 
???? Ініціатива “Unite with Ukraine” у понад 70 країнах світу зібрала понад 57 мільйонів доларів для допомоги захисникам України. Проект “Saint Javelin” ― понад 2 мільйони доларів.
 
???? Вказані кошти були витрачені на придбання засобів тактичної медицини, сучасної амуніції, безпілотних систем, броньованих та повнопривідних автомобілів для українських воїнів.
 
???? Кирило Буданов висловив вдячність за постійну підтримку розвідників, а також за поширення по всьому світу інформації щодо реальної ситуації в Україні та про воєнні злочини, скоєні державою-агресором росією.
 
✔️ Обмінялись символічними подарунками і домовились поглибити нашу взаємодію та співпрацю заради зміцнення України й ефективної відсічі московським загарбникам!
 
???????? Слава Україні!

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber
????Instagram ????Twitter ???? Threads
???? WhatsApp???? Telegram Bot
???? TikTok

Back to top button