Події

‼️ «Країна Героїв» ― 22 травня о 22:40 відбудеться телепрем’єра документального ф…

‼️ «Країна Героїв» ― 22 травня о 22:40 відбудеться телепрем’єра документального фільму
 
✔️ Сьогодні, 22 травня 2024 року, о 22:40 в ефірі національного  телемарафону «Єдині новини» покажуть документальний фільм «Країна героїв»!
 
???? Спеціально до Дня Героїв, який щорічно відзначають 23 травня, Головне управління розвідки Міністерства оборони України представляє унікальний погляд на історію нашої боротьби за свободу.
 
☑️ Українські військові та видатні історики міркують про природу непохитного духу українського народу у протистоянні з московською ордою, описують власні відчуття нинішньої війни за свободу крізь історичну ретроспективу та пояснюють хто він ― український Герой.
 
???? Ексклюзивне інтерв’ю для фільму дав очільник Воєнної розвідки України генерал-лейтенант Кирило Буданов.
 
???? Це історія, яка надихає, адже попри численні спроби наших ворогів стерти ідею української нації воїнів, наші славетні предки здобували, а сучасні герої продовжують захищати незалежність України.
 
???????? Від маловідомих сторінок історії до сьогодення ― «Країна Героїв» відкриває завісу над невгамовним прагненням українців бути вільними.
 
???? Дивіться сьогодні, 22 травня, о 22:40 в ефірі «Єдиних новин»!
 
✔️ Завтра, 23 травня, у День Героїв,  документальний фільм буде доступний для перегляду на офіційних ресурсах ГУР МО України.

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber
????Instagram ????Twitter ???? Threads
???? WhatsApp???? Telegram Bot
???? TikTok

Back to top button