Події

Іван Вигівський: Шановна націє! Ми всі покладали надії на цей 2023 рік, аби він ста…

Іван Вигівський:

Шановна націє!

Ми всі покладали надії на цей 2023 рік, аби він став переможним та визвольним. Ми докладали максимум зусиль, сили безпеки і оборони демонстрували надздібності, а волонтери — творили дива, і кожен чекав на Перемогу.

Національна поліція України вже впевнено і професійно виконувала ті функції, які були нам непритаманні до 2022 року — евакуація родин (про наших «Білих янголів» вже знімають фільми та говорять по всьому світу), допомога на місцях ударів, розбір завалів, домедична допомога, реєстрація і розслідування воєнних злочинів (вже понад 105 тисяч злочинів ворога зареєструвала лише поліція), розмінування наших територій (натепер лише заміновані і потенційно небезпечні для життя 30% території України порівнюють або з двома площами Австрії, або вісьмома площами Ізраїлю, або з площею всіх країн Бенілюксу). Та, звичайно, безпосереднє нищення ворога, адже поліцейські воюють — загони спецпризначенців, патрульних поліцейських, та наша штурмова бригада Нацполіції «Лють».

Поліцейські захищають безпеку всередині країни, аби життя для всіх жителів держави продовжувалось, і тил міг забезпечувати фронт.

Ми не будуємо довготривалих планів, не розчаровуємось через невиправдані очікування — просто розраховуємо сили, бо розуміємо, що передишки не буде. Треба робити крок за кроком, робити все заради спільної мети, вірити в сили безпеки і оборони, вірити в Україну, продовжувати виборювати волю і майбутнє наших дітей.

Щодо сьогоднішньої ночі — памʼятайте, що комендантська година діє, зустріньте цей рік вдома у колі рідних та близьких.

Нагадую про заборону піротехніки — не думаю, що є ще хтось, кому не вистачає вибухів, але менше з тим, памʼятайте — законом передбачена відповідальність, і поліція готова її забезпечити. Не ігноруйте сигналів повітряної тривоги — спускайтесь до укриттів, подбайте про безпеку свою та близьких.

Мирної ночі, сил і добра, шановні українці!

Слава Україні!

Back to top button