Події

Іван Вигівський: відтепер безпеку вінничан та тих, для кого Вінниця стала друго…

Іван Вигівський: відтепер безпеку вінничан та тих, для кого Вінниця стала другою домівкою, оберігатимуть ще 49 поліцейських офіцерів громад

????З нагоди старту другого етапу проєкту «Поліцейський офіцер громади» 7 грудня з робочим візитом у Вінницю прибули Голова Національної поліції України Іван Вигівський, начальник Департаменту превентивної діяльності НПУ Максим Ахрамєєв, перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

????Голова НПУ подякував американським партнерам, які передали Національній поліції 33 автомобілі з тих, що сьогодні були поставлені на посилення безпеки у громаді. А також головам громад, які долучились до втілення проєкту, та довели, що ефективна розбудова безпечного середовища – це реальний результат вдалої співпраці поліції та громади. А також відзначив вагомий внесок попереднього керівника ГУНП у Вінницькій області Івана Іщенко, який розпочинав та опікувався проєктом «Поліцейський офіцер громади» на Вінниччині.

????На заході також були присутні начальник ГУНП у Вінницькій області Юрій Пархоменко, начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов, голова Вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий, заступник Вінницького міського голови Ігор Откидач, директор програми ICITAP в Україні Тім Яновік та менеджер програм відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Олег Савчин, ректор Харківського національного університету внутрішніх справ Валерій Сокуренко.

Back to top button