Цікаве

Чоловічий гардероб на осінь: Топ-5 брендових пальт

Чоловічі пальто: модні тенденції осінь-зима 2023-2024

«Бути поміченим, але не прагнути бути поміченим, у цьому полягає елегантність» – каже Лучано Барбера – засновник однойменного чоловічого бренду LUCIANO BARBERA, що випускає преміальний чоловічий одяг, взуття та аксесуари.

Саме таким має бути чоловіче пальто – непомітним, адже в цьому і полягає елегантність та стиль даного предмету гардеробу.

Італійські пальта для чоловіків – річ поза часом і поза модними тенденціями, яка назавжди збереже свою практичність та актуальність. Щороку кращі італійські колекції поповнюються новими, трендовими моделями пальто, серед яких можна обрати одяг для ділової людини, для студентів та активної молоді, для щоденного носіння та особливих випадків. А купити чоловіче пальто можна в інтернет-магазині Modoza за вигідною ціною.

Пальто з акцентними гудзиками

Зазвичай, брендові чоловічі пальта позбавлені багатства фурнітури. Однак цього сезону італійські дизайнери вирішили розбавити класичні моделі помітними гудзиками. В чоловічому пальто Armata Di Mare поєднується одразу кілька трендів – акцентні гудзики, вільний фасон та англійський комір. Металеві великі гудзики виграшно виглядають на темно-сіньому довгому пальті і відмінно поєднується з чорними аксесуарами та взуттям.

Стильні принти

Італійські колекції верхнього одягу пропонують не лише базові та класичні моделі. Дизайнери активно впроваджують в одяг геометричний, анімалістичний та абстрактний принти. Принтоване пальто не повинно бути кричащого відтінку. Зазвичай це поєднання білого із чорним, сірим, коричневим.

Чоловіче пальто у клітку

Клітина – це найпопулярніший принт у чоловічих пальтах, який вже сміливо можна віднести до класичний варіантів. Таке забарвлення у чоловічому пальті ідеально поєднується із діловими костюмами, джинсами, поло та одразу робить образ елегантним та вишуканим.

Чорне чоловіче пальто

Чорний – найпоширеніший колір у чоловічому верхньому одязі. Це класичний колір, який найчастіше вибирають чоловіки, котрі люблять елегантність, вишуканість і які впевнені в собі. Чорні пальто від Karl Lagerfeld та Trussardi ідеально поєднуються з різним одягом різних кольорів. Саме тому з таким предметом одягу не доведеться ламати голову над тим, що одягнути під нього.

Двобортне пальто

Двобортне пальто від Bugatti не втрачає актуальності у 2023-2024 роках, оскільки є класикою. Модель стильна, елегантна, чудово поєднується з різноманітними брюками та джинсами.

Якщо бажаєте купити брендовий одяг на осінь-зиму, то варто звернути на італійські пальта від Modoza. Особливим попитом користуються двобортні моделі з великими гудзиками, коміром, прорізними або накладними кишенями.

Темно-синє пальто прямого крою з трьома великими гудзиками робить силует чоловіка стрункішим, витягує його. А глибокий синій колір є універсальним та добре поєднується з базовими відтінками.

Пальто – незамінна річ у чоловічому гардеробі. Стильний верхній одяг стане справжнім порятунком у холодну пору року. Щоб бути у тренді, обирайте чоловічий одяг з Італії, який представлений в інтернет-магазині Modoza.

Back to top button