Цікаве

Яєчний рулет з морквою

Яєчний рулет з морквою

Содержание

Продукти для блюда

  • яйця – 3 шт.
  • молоко — 1 ст.л.
  • часниковий порошок — 2 щіпки
  • паприка — 2 щіпки
  • сіль — 2 щіпки
  • рослинна олія або вершкове – 1 ст.л.
  • начинка:
  • морква – 1 шт.
  • сир тертий — жменя
  • кріп – 1 ч.л.

Як готувати?

Швидкий теплий сніданок.

Моркву рекомендую на дрібній тертці натерти, швидше приготується.

1. Збити в шейкері яйця з молоком та приправами.

2. Вилити в розігріту з олією широку сковороду діаметром 25-27 см.

3. Насипати зверху терту моркву та кріп, пізніше-сир.

4. Смажити на невеликому вогні під кришкою, щоб морква стала м’якшою.

5. Згортати в рулет, притискаючи лопаткою.

6. Перенести готовий рулет на дошку, нарізати.

7. Подати до сніданку чи перекус.

Back to top button