Цікаве
Каша з булгура з сухофруктами.
Содержание
Продукти для блюда
- булгур — 1 ст.
- вода — 2 ст.
- курага — 100 гр.
- в’ялена вишня – 50 гр.
- сіль — 1 щіпка
- вершкове масло — 80 гр.
- для подачі:
- мед (або цукор)
Як готувати?
1. У каструлі розтопити вершкове масло.
Викласти булгур, всипати дрібку солі.
Обсмажити крупу в олії, помішуючи.
2. Сухофрукти вимити, обсушити.
Курагу нарізати невеликими шматочками.
3. У булгур викласти підготовлені сухофрукти, перемішати.
4. Залити крупу та фрукти гарячою водою.
Довести до кипіння, зменшити вогонь та варити кашу під кришкою близько 20 хвилин.
5. Гарячу кашу викласти на тарілку.
Додати за смаком мед чи цукор.
Зацукрований мед можна попередньо розтопити на водяній бані.
Смачного!