Події

? Андрій Костін: Справедливість для України означає справедливість для всього с…

Андрій Костін: Справедливість для України означає справедливість для всього світу

◽️ В ході офіційного візиту до США Генеральний прокурор Андій Костін провів ряд робочих зустрічей з членами американського Конгресу.

? Підтримувати Україну сьогодні означає захищати демократію та справедливість, – зазначив Андрій Костін, спілкуючись з конгресвумен Марсі Каптур.

▫️ Він подякував їй та її колегам з Групи підтримки України в Конгресі США за рішучу підтримку боротьби України за свободу.

▫️ З конгресвумен Ненсі Пелосі обговорили можливості для усунення прогалин у механізмах притягнення агресора до відповідальності, щоб покласти край безкарності російських воєнних злочинців.

▫️ Під час зустрічі з конгресменом Хакімом Джеффрісом Генпрокурор подякував за підтримку боротьби України за мир і справедливість.

? Справедливість для України означає справедливість для всього світу, – наголосив він.

▫️ З конгресменом Джо Вілсоном говорили про застосування всіх можливостей національного та міжнародного правосуддя для притягнення росії до відповідальності за воєнні злочини та злочин агресії.

? Не можна допустити, щоб Росія порушувала міжнародний порядок, сіяла хаос і терор. Ми цінуємо відданість Сполучених Штатів захисту свободи та демократії у світі. Я вірю, що США також продемонструють справжнє лідерство й щодо забезпечення відповідальності рф за злочин агресії, – констатував Андрій Костін.

Back to top button