Цікаве

Підлогові кулери для офісу й дому

Сьогодні кулери для води можна побачити не тільки в офісах, як це було ще ще нещодавно, а й у приватних будинках і квартирах. Сучасні кулери для води мають стильний дизайн і чудово поєднуються з будь-яким інтер’єром.

Як улаштовано кулер для води

Це апарат заввишки 90–120 см, залежно від моделі. Ширина та глибина пристрою становлять 40 см і більше. Ці параметри варто брати до уваги під час вибору місця, де буде стояти кулер.

Підлоговий кулер — це самостійна конструкція, яка не потребує багато місця. Установити його можна в будь-якому вільному кутку приміщення.

У верхній частині апарата є крани для подавання води. Класичні моделі мають два крани: для гарячої та холодної води. Але у деяких пристроях є і третій — для подавання води кімнатної температури. Зверху також розташовано індикатори та кнопки керування кулером, якщо їх передбачено в конкретній моделі.

Підлогові кулери для води можуть мати верхнє або нижнє завантаження сулії. У разі верхнього завантаження ємність перевертають шийкою донизу і встановлюють поверх апарата.

У разі нижнього завантаження сулію встановлюють у нижній частині корпусу приладу. Водозабір здійснюється завдяки вбудованій електричній помпі. Не варто забувати, що вмикати апарат без установленої сулії з водою небезпечно — це може призвести до виходу кулера з ладу.

Візуально кулери з нижнім завантаженням естетичніші, оскільки ємність заховано за дверцятами. Однак пристрої з верхнім завантаженням можуть мати шафку для посуду або холодильник.

Які функції підлогових кулерів

Сучасні підлогові кулери для води можуть мати такі функції:

  • Нагрівання. Здійснюється за допомогою тену. Вода нагрівається до температури не більше 95 °C.
  • Охолоджування. Може бути компресорним або електронним. Вода охолоджується до температури близько 10 °C.
  • Подавання води кімнатної температури.
  • Озонування.
  • Фільтрування.
  • Газування. За допомогою балона з вуглекислим газом.
  • Генерування льоду.
  • Кип’ятіння з допомогою вбудованого електрочайника.

Деякі моделі підлогових кулерів обладнуються шафкою для зберігання посуду, чаю та кави або холодильною камерою.

У магазині Кулерова Funky Company є широкий асортимент кулерів для води всесвітньо відомих брендів. Також тут можна придбати пурифаєри й фільтри, помпи, чохли для бутлів і різноманітне приладдя.

Back to top button