Україна

З’явилися відео наслідків обстрілу Миколаєва


З явилися відео наслідків обстрілу Миколаєва

Уночі Корабельний район розстрілювали касетними боєприпасами з РСЗВ, зранку – ствольною далекобійною артилерією Піон.

Уночі та вранці 5 серпня російські війська обстріляли Корабельний район Миколаєва. Про це повідомляє голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Попередньо відомо про влучання у приватний будинок та пошкодження довколишніх будинків, а також про пожежу на відкритій території.

За попередньою інформацією військової комендатури, вночі Корабельний район розстрілювали касетними боєприпасами з РСЗВ, вранці – ствольною далекобійною артилерією Піон.

Відео публікують місцеві ЗМІ із посиланням на офіцерів комендатури.

У Миколаївському районі увечері 4 серпня у с. Парутине Куцурубської громади внаслідок ворожого обстрілу троє людей отримали поранення.

Сьогодні, 5 серпня, вночі зафіксовано обстріли с. Зайчевське Мишково-Погорілівської громади Миколаївського району. Виникла пожежа у житловому будинку та приватному сільськогосподарському підприємстві, пошкоджено машини. За попередньою інформацією, без постраждалих.

Уночі 5 серпня ворог обстріляв с. Шевченкове Миколаївського району. Пошкоджено житлові будинки та прилеглі нежитлові споруди, стався спалах на полях. Постраждалих немає.

Крім того, ворожими снарядами обстріляно Галицинівську громаду. Інформація про пошкодження уточнюється. Постраждалих немає.

У Баштанському районі вдень 4 серпня були обстріли с. Широке. Влучання були по відкритих територіях, зруйновані лінії електропередач, пошкоджені сільгосппобудови в домогосподарствах. Також орієнтовно о 18:00 були обстріли с. Червона Долина та с. Поляна. Влучання були по відкритих територіях, дорожньому полотну, сільгоспбудівлях та домогосподарствах. Вночі 5 серпня знову були обстріли за межами с. Широке. Постраждалих немає.

Триває обстріл території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Інформація про постраждалих та пошкодження уточнюється.

Нагадаємо, вночі повідомлялося про обстріли Миколаєва та Нікополя.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button