Україна

З’явилися подробиці смертельної ДТП за участю нардепа Гевка


З явилися подробиці смертельної ДТП за участю нардепа Гевка

Родичка загиблого чоловіка розповіла, що депутат під час аварії протягнув тіло пішохода 50 метрів.

 
Стали відомі подробиці смертельної ДТП, яку скоїв у Львівській області народний депутат від Слуги народу Володимир Гевко. Родичка загиблого в аварії чоловіка розповіла ТСН.ua про обставини трагедії.
 
“Наскільки мені зрозуміло, під час ДТП депутат протяг його близько 50 метрів. Взуття було в одному боці, труп на пішохідному переході. Кросівки були праворуч, труп ліворуч, на великій відстані”, – повідомила жінка.
 
Родичка загиблого передбачила, що нардеп міг вести автомобіль на великій швидкості.
 
“Є підстави вважати, що швидкість була великою. Машину побило, радіатор потік. ДТП сталася о 19:30, труп лежав до першої години ночі, поки приїхали судмедексперти і всі-всі. Коли ми стояли біля померлого, депутат висловив свої співчуття”, – додала вона.
 
Нагадаємо, 19 березня депутат Володимир Гевко повідомив, що потрапив у ДТП, внаслідок якого загинула людина. Аварія сталася у селищі Золочівського району Львівської області. Автомобіль, за кермом якого був нардеп, збив пішохода.
 
У ДБР повідомили, що під час аварії депутат був тверезий. Офіційно ні депутат, ні правоохоронці поки що не назвали швидкість, з якою рухався автомобіль.
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button