Україна

З’явилися подробиці розстрілу окупантами колони авто на Харківщині

З явилися подробиці розстрілу окупантами колони авто на Харківщині

Фото: Прокуратура Харьковской области

Російські окупанти скоїли черговий військовий злочин в Україні

Між населеними пунктами смт Старий Салтів та села Верхній Салтів знайдено шість пошкоджених машин та чотири згорілі тіла.

 

На Харківщині російські окупанти розстріляли колону із 15 приватних автомобілів, у яких перебували мирні жителі. У результаті загинули щонайменше чотири особи. Про це повідомляє регіональна прокуратура у п’ятницю, 6 травня.

 

За даними слідства, 4 травня 15 приватних автомобілів виїхали з окупованого російськими військовими міста Вовчанська Чугуївського району. Дорогою біля смт Старий Салтів Чугуївського району військовослужбовці ЗС РФ обстріляли цю колону.

 

Сьогодні правоохоронці встановили місцезнаходження автоколони та провели низку слідчих дій. На узбіччі між населеними пунктами смт Старий Салтів та села Верхній Салтів знайдено шість пошкоджених машин та чотири згорілі тіла.

 

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів і звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством (ч.2 ст.438 КК України).

 

 

Про розстріл вказаної автоколони повідомлялося напередодні. За словами родичів людей, які були у колоні, вони прямували до Харкова. Загалом у колоні налічувалося кілька десятків автомобілів.

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button