Україна

З’явилися подробиці ракетної атаки на Київщину


З явилися подробиці ракетної атаки на Київщину

В одному з районів Київщини дві ракети влучили в поле між двома населеними пунктами. Вибуховою хвилею пошкоджені житлові будинки.

Росіяни зранку 11 листопада запустила балістичну ракету Іскандер по Києву. Її збили на підльоті до столиці.Разом з тим в одному з районів області дві ракети влучили в поле між двома населеними пунктами. Про це повідомляють КМВА та Київська ОВА.

За даними міської військової адміністрації, приблизно о 8:00 в бік Києва була запущена балістична повітряна ціль. До Києва ракета не долетіла, вона була знищена силами та засобами протиповітряної оборони. Руйнувань та постраждалих немає.

Як зазначає Київська ОВА, в одному з районів Київщини дві ракети влучили в поле між двома населеними пунктами. Влучань в об’єкти критичної або житлової інфраструктури не зафіксовано. Однак вибуховою хвилею пошкоджено 5 приватних житлових будинків. Зокрема, покрівлі та вікна. Також є незначні пошкодження господарських приміщень та одного з приватних підприємств.

МВС показало фото наслідків російської атаки на Київщину.

 

 

Нагадаємо, вранці 11 листопада росіяни знову атакували столицю, випустивши у бік Києва балістику. Спрацювала протиповітряна оборона.

А вночі на підступах до Киева було знищено ворожі дрони, які летіли з південного напрямку.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button