Україна

З’явилися подробиці “бавовни” у Маріуполі


З явилися подробиці бавовни у Маріуполі

Епіцентр “кари небесної” зафіксовано в проміжку між с. Українка Мангушської частини Маріупольського району та с. Малинівка Нікольської частини Маріупольського району в місці базування окупантів.

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив деякі подробиці вибухів у передмісті Маріуполя у вівторок, 13 лютого.

“Епіцентр “кари небесної” зафіксовано в проміжку між с. Українка Мангушської частини Маріупольського району та с. Малинівка Нікольської частини Маріупольського району в місці базування окупантів. Після головного вибуху детонація тривала до пів години”, – зазначив представник мерії.

Зазначається, що після вибуху протягом 10-15 хвилин окупанти підняли літаки, які патрулювали квадрат Ростов – Маріуполь – Розівка – Маріуполь.

“Зазвичай таке відбувається після загрози атак БПЛА в напрям Ростову. Тут прямо пов’язано з наслідками вибухів”, – уточнив Андрющенко.

Радник мера додав, що в Маріуполь з боку Нікольського завезли побиту систему БУК, що підтверджує інформацію про ураження системи ППО у вищезнаданому квадраті, а також заїхало до півдесятка вантажівок.

“Швидкі” в лікарні Маріуполя або Нікольського поранених не завозили, що вказує або на важкий ступень поранення, або на пакетування на місці в стан “хороший русский”. Подробиці зʼясовуємо”, – йдеться далі в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні Петро Андрющенко повідомляв про вибухи в Маріупольському районі.

Раніше Андрющенко повідомляв, що ЗСУ розбили інженерні підрозділи росіян біля Маріуполя.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button