Україна

З’явилися фото наслідків обстрілу Миколаєва


З явилися фото наслідків обстрілу Миколаєва

Жителям міста видають плівку, щоби закрити вибиті вікна. А в Інгульському районі у багатьох будинках нема води, оскільки ракета пошкодила водогін.

Увечері 13 серпня близько 20:00 по Миколаєву ворог вдарив шістьма ракетами РСЗВ Смерч. Пошкодження зазнали житлові будинки, торгові магазини та промислові об’єкти в Інгульському районі міста. Одна людина поранена. Про це Telegram написав міський голова Олександр Сенкевич.

Вранці 14 серпня ушкодження оглядають працівники адміністрації району. Вони фіксують збитки та видають людям плівку та ОСБ-плити.

 

Також хвостова частина ракети пошкодила трубу водопроводу. Бригада Миколаївводоканалу вже працює на місці, але надвечір у багатьох будинках району не буде водопостачання.

Потрапив під обстріл і міський трамвай. У нього вибиті шибки. На щастя, на цей момент у вагоні не було пасажирів, водій теж не постраждав. Співробітники КП Миколаївелектротранс уже замінили склопакет, трамвай може знову виходити на маршрут.

Нагадаємо, раніше голова Миколаївської ОВА Віталій Кім розповів, що окупанти продовжують обстрілювати область. Внаслідок ворожих “прильотів” пошкоджено житлові будинки та портову інфраструктуру.


Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button