Україна

З’явилися фото наслідків атаки РФ на Київщину


З явилися фото наслідків атаки РФ на Київщину

В області працювали сили ППО. Внаслідок падіння уламків збитих цілей в одній з громад зафіксовані руйнування приватних будинків.

Вранці 18 серпня РФ атакувала Київську область ракетами, зафіксовано руйнування будинків. Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

“Тривога оголошувалася двічі. В області працювали сили ППО. Є збиті цілі…Влучання в об’єкти критичної та житлової інфраструктури відсутні. Постраждалих немає. Внаслідок падіння уламків збитих цілей в одній з громад на території трьох садових товариств фіксуються руйнації та пошкодження приватних будинків”, – зазначив він.

Очільник регіону уточнив, що наразі відомо про руйнування двох та пошкодження 16 будинків.

“Вибиті вікна, пошкоджено фасади та дахи. Робота з фіксації наслідків продовжується. Уламками пошкоджені чотири автомобілі, паркани та лінії електропередач. В одному з садових товариств ліквідована пожежа трав’яного настилу”, – наголосив Кравченко.

У ДСНС опублікували фото наслідків ворожих обстрілів.

Раніше повідомлялося, що ворог двічі за ранок неділі намагався атакувати Київ ракетами. Спочатку ППО відбила напад балістикою та дронами, а згодом – крилатими ракетами.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four + 3 =

Back to top button