Україна

З’явилося відео знищеної вежі в Чорному морі


Біля постраждалої бурової працюють кілька суден, які намагаються загасити пожежу на платформі, але без особливих успіхів.

 
Бурова платформа Таврида впала в Чорному морі після удару. Про це свідчить відео, оприлюднене в Telegram-каналі Труха Україна в понеділок, 20 червня.
 
“Та сама вежа Таврида, по якій сьогодні вранці ЗСУ завдали ракетного удару. Опори не витримали вибуху, і вежа обвалилася. Ракети влучили вдало”, – йдеться в повідомленні.
 
Ролик демонструє, як біля постраждалої бурової працюють кілька суден, які намагаються загасити пожежу на платформі, але без особливих успіхів.
 

 
Нагадаємо, сьогодні в тимчасово окупованому Криму заявили, що ЗСУ нібито завдали удару по бурових вежах, які були вкрадені в України у 2014 році. З 12 людей на платформах врятовано п’ятьох, з них трьоє поранені. Пошуки ще сімох тривали.
 
В Україні цю інформацію наразі не підтвердили.
 
Також сьогодні в ЗМІ з’явилася інформація, що близько 4:30 ранку ЗСУ завдали низки ударів по позиціях військ РФ на острові Зміїний. Офіційного підтвердження цьому наразі немає.
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet” rel=”nofollow” target=”_blank”>https://t.me/korrespondentnet

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button