Україна

З’явилося відео моменту ракетного удару по Вінниці


З явилося відео моменту ракетного удару по Вінниці

У Вінниці до аварійно-рятувальних робіт після ракетного удару залучено понад 1000 осіб, серед яких поліцейські та рятувальники.

 
Радник голови МВС Антон Геращенко у четвер, 14 липня, опублікував відео моменту ракетного удару по центру Вінниці.
 
Відео знято камерою зовнішнього спостереження.
 
Безпосередньо вибуху на записі не видно, але відображені уламки, що летять, і перехожі, які розбігаються в паніці.
 
 
Також у мережі з’явилося відео моменту удару з внутрішньої камери одного з магазинів.
 
 
У свою чергу перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін сказав, що до аварійно-рятувальних робіт після ракетного удару по Вінниці залучено понад 1000 осіб, серед яких поліцейські та рятувальники, пише Укрінформ.
 
“Що стосується Вінниці, то там залучено безпрецедентну кількість і поліцейських, і рятувальників до аварійно-рятувальних робіт. Це понад 1000 осіб, і це понад 200 одиниць техніки. Ми тут працюємо безпрецедентно оперативним способом, і я переконаний, що завтра до кінця світлового дня ми завершимо розбір основної маси завалів”, – поінформував Єнін.
 
Він же зазначив, що досі понад 40 осіб вважаються зниклими безвісти, їх намагаються розшукати, і якщо ці особи живі, якомога швидше надати їм медичну допомогу.
 
“Ми бачимо реакцію російських пропагандистів, які відразу ж почали писати, що влучили у військову базу. У яку, даруйте, військову базу – російські ракети вбили троє дітей… Невже військова база була у вінницькому медичному центрі, в який сьогодні так само влучила російська ракета? Росіянам вбачаються російські бази усюди, де є мирні українці”, – сказав він.
 
Внаслідок ранкового ракетного удару Росії по цивільних об’єктах у центрі Вінниці підтверджено загибель 23 осіб, у тому числі трьох дітей. 117 людей отримали поранення, 34 з них – тяжкі, п’ятеро перебувають у критичному стані.
 
Нагадаємо, президент Володимир Зеленський назвав скотами російських агресорів, які завдали ракетного удару по Вінниці та вбили десятки людей.
 
Також Зеленський пригрозив відповідальністю екіпажу російського підводного човна, який випустив ракети по Вінниці.
 
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button