Україна

З’являється більше даних про вбивцю Фаріон – Зеленський


З являється більше даних про вбивцю Фаріон - Зеленський

Всі необхідні сили задіяні, з’являється більше даних про виконавця цього злочину, зазначив глава держави.


Президент Володимир Зеленський за підсумками заслуханої доповіді глави МВС Ігоря Клименка заявив, що з’являється більше даних про виконавців убивства ексдепутатки, філологині Ірини Фаріон. Про це глава держави сказав у вечірньому відеозверненні в неділю, 21 липня.
 
“Доповідь міністра внутрішніх справ щодо розслідування вбивства Ірини Фаріон. Важкий процес, але всі необхідні сили задіяні, і з’являється більше даних щодо виконавця цього злочину”, – сказав президент.
 
Зеленський також повідомив про заслухану доповідь глави СБУ Василя Малюка, де “є хороші результати у протидії колаборантам. Однак є також деякі речі, про які ми зараз публічно не можемо говорити. Окупант має це відчути”.

Нагадаємо, ввечері 19 липня Ірину Фаріон було поранено в голову з вогнепальної зброї біля її будинку в Львові. Філологиню доставили в лікарню, але медики не змогли врятувати їй життя через важке поранення.

За фактом замаху було відкрито кримінальну справу, яку після смерті перекваліфікували на умисне вбивство. Зараз вбивцю розшукують правоохоронці.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × 1 =

Back to top button