Україна

ЗСУ зупинили ворога на кількох напрямках


ЗСУ зупинили ворога на кількох напрямках

Російські окупанти продовжують завдавати авіаційних та ракетних ударів по цивільних об’єктах на території України.

 

Генштаб ЗСУ опублікував зведення з військового вторгнення РФ станом на вечір понеділка, 29 серпня.
 
На Сіверському напрямку противник із ствольної артилерії обстрілював території біля Янжулівки Чернігівської області та Старикової та Вільної Слободи Сумської області.
 
На Харківському напрямку з танків, бойових машин, ствольної та реактивної артилерії ворог здійснив обстріл цивільної інфраструктури в районах населених пунктів Уди, Слатино, Світличне, Байрак, Перемога, Кутузівка, Чепіль, Гусарівка, Руські Тишки та Залиман.
 
На Слов’янському напрямі були обстріли неподалік Довгенького, Норцовки, Червоного, Сулігівки, Рідного, Адамівки та Слов’янська. Окупанти безуспішно намагалися покращити тактичне становище у напрямах Богородичного та Долини.
 
На Краматорському напрямку тривають ворожі обстріли в районах Григорівки, Івано-Даріївки та Тетянівки. Спроба просування у напрямку населеного пункту Івано-Даріївка завершилася для окупантів провалом – втратами та втечею.
 
На Бахмутському напрямку ворог обстрілював військову та цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Весела Долина, Майорськ, Торецьк Бахмут та Кодема. Сили оборони України відобразили настання ворога у напрямах населених пунктів Соледар, Весела Долина, Бахмут та Кодема.
 
На Авдіївському напрямку було обстріляно райони Авдіївки, Досвідченого, Невельського, Первомайського, Новобахмутівки та Олександрополя. Наступальними та штурмовими діями противник намагався просунутися у напрямках Мар’їнки, Первомайського та Невельського, але отримав відсіч і відступив.
 
На Новопавлівському напрямку ворог обстріляв позиції наших військ із танків, ствольної артилерії та РСЗВ біля Павлівки, Володимирівки, Времівки, Новосілки та Шевченка. Задіяв авіацію для завдання удару неподалік Володимирівки. Окупанти невдало спробували наступати у напрямку Павлівки.
 
На Запорізькому напрямку зафіксовано обстріли з усіх наявних у ворога засобів вогневої поразки в районах населених пунктів Гуляйполе, Оріхів, Червоне, Мала Токмачка, Новоандріївка, Березове, Білогір’я, Степове та Кам’янське.
 
На Південнобузькому напрямку противник обстрілював райони населених пунктів Миколаїв, Лупарево, Таврійське, Прибузьке, Посад-Покровське, Українка, Любомирівка, Зоря, Мирне, Квітневе, Киселівка, Кобзарці, Березнеговате, Висунськ, Явкине та Княжеське. Удари авіації зазнали районів Андріївки та Калинівки.
 
Штурмовими та наступальними діями ворог намагався покращити тактичне становище неподалік Потьомкіного, але з втратами відступив.
 
Нагадаємо, бойовики терористичної організації “ДНР” відійшли зі своїх позицій у Херсонській області.
 
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button