Україна

ЗСУ зупинили диверсантів на Чернігівщині й Сумщині


ЗСУ зупинили диверсантів на Чернігівщині й Сумщині

В останні дні на Чернігівському та Сумському напрямках зафіксовано кілька спроб диверсійно-розвідувальної діяльності ворога, але українські захисники не дали йому можливості просуватися вглиб нашої території.

Російські війська проводять диверсійно-розвідувальну діяльність вздовж усієї смуги північного кордону на Чернігівщині й Сумщині. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону Єдині новини повідомив речник Оперативно-тактичного угрупування військ Сіверськ Вадим Мисник, передає Укрінформ.

Він уточнив, що в останні дні на Чернігівському та Сумському напрямках зафіксовано кілька спроб диверсійно-розвідувальної діяльності ворога, але українські захисники не дали йому можливості просуватися вглиб нашої території.

“Критичного збільшення немає останні майже два місяці, у порівнянні з весняним загостренням. Але ж ворог застосовує наявний арсенал озброєння, це різного калібру артилерія, FPV-дрони. Рідко, але також використовують удари з авіації керованими авіабомбами або некерованими з гелікоптерів. Вони змінюють напрямки і населені пункти”, – підсумував Мисник.

Нагадаємо,  в Генштабі заявили, що російські війська активно застосовують керовані авіаційні бомби для прориву оборони ЗСУ.

Прикордонники відбили штурм ворога на Сіверському напрямку

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × five =

Back to top button