Україна

ЗСУ знищили російський ЗРК Тор і рідкісний Бук-М3


ЗСУ знищили російський ЗРК Тор і рідкісний Бук-М3

На півдні українські захисники знищили рідкісний російський зенітно-ракетний комплекс Бук-М3.


Українські бійці завдали удару по зенітно-ракетний комплекс армії РФ під назвою Тор. Відповідне відео оприлюднив журналіст Юрій Бутусов у Telegram в середу, 29 листопада.
 
Артилеристам ЗСУ вдалося уразити російський ЗРК Тор на Запорізькому напрямку. Як відомо, ця техніка є дуже дорогою. Завдання виконали бійці 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади.
 
 

 

Крім того, на півдні українські захисники знищили рідкісний російський зенітно-ракетний комплекс Бук-М3. Про це повідомило Оперативне командування Південь в Facebook.

 
Зазначається, що за минулу добу на півдні армії РФ завдано наступних втрат: 35 окупантів, зенітно-ракетний комплекс Бук- м3, станція радіоелектронної боротьби Поле-21, комплект антенних систем до станції радіоелектронної боротьби, сім гармат, міномет, вісім одиниць автобронетехніки, два  розвідувальних БпЛА (Мерлін, Орлан-10), ударний БпЛА типу Ланцет та човен. Знищено три спостережні пункти та  пункт управління БпЛА.
 
На відео ураження ЗРК Бук- М3


Раніше повідомлялося, що бійці Сил спецоперацій на півдні України виявили та навели вогонь HIMARS на російську командно-штабну машину. Унаслідок влучного удару вона була знищена вщент.

Напередодні на південному напрямку оператори Сил спеціальних операцій знищили ворожу САУ 2С3 Акація.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button