Україна

ЗСУ знищили радіолокаційну станцію окупантів – ОК Південь


ЗСУ знищили радіолокаційну станцію окупантів - ОК Південь

Українські захисники знищили на півдні країни ворожу РЛС Зоопарк-1, а також провели 130 вогневих завдань.

Українські військові на Херсонській області знищили ворожу радіолокаційну станцію Зоопарк-1. Ракетно-артилерійські війська за добу на півдні виконали 130 вогневих завдань. Про це повідомило оперативне командування (ОК) Південь на своїй Facebook-сторінці у понеділок, 24 жовтня.

Ситуація у південнобузькій операційній зоні досить складна та динамічна, але контролюється Силами оборони, зазначають у ОК.

Окупанти продовжують вести активну оборону, намагаються утримати зайняті рубежі та здійснювати обстріл, щоб вплинути на ЗСУ.

Росіяни також застосовують авіацію, реактивну та ствольну артилерію, міномети та танки, обстрілюючи позиції ЗСУ та прилеглі громади.

Минулої доби російські загарбники шість разів атакували авіацією українські позиції, а також звільнені ранні населені пункти Бериславського району.

Окупанти стріляли прибережною смугою Очаківської громади: без втрат серед українців.

ЗСУ за останню добу знищили на півдні семеро російських військових.

У ОК Південь додали, що в Чорному морі РФ тримає 11 кораблів і катерів, у тому числі 3 великі десантні кораблі і 2 носії високоточних крилатих ракет із сумарним залпом у 16 ​​«Калібрів».

Нагадаємо, що українські військові завдали серйозних втрат російським окупантам у Запорізькій області. Зокрема, загинуло щонайменше 200 загарбників.

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button