Україна

ЗСУ знищили чотири склади окупантів на півдні


ЗСУ знищили чотири склади окупантів на півдні

Українська авіація завдала ударів по ворожих опорних пунктах на Херсонщині. За добу 31 липня ліквідовано 52 окупантів та 15 одиниць російської техніки.

У зоні відповідальності Оперативного командування Південь ситуація складна, але контрольована. Ворог продовжує ведення бойових дій на кордонах оборони та нарощує угруповання на Криворізькому напрямку з метою недопущення прориву наших військ, йдеться у зведенні, опублікованому 1 серпня.

Протягом минулої доби противник завдав двох авіаційних та одного ракетного удару.

“Парами вертольотів намагався вдарити по наших позиціях у Бериславському та Каховському районах Херсонщини. Обійшлося без втрат. По Одещині ворог вдарив двома ракетами типу Іскандер, випущеними з тимчасово окупованого Криму”, – уточнили в ОК Південь.

Українська авіація завдала двох ударів по ворожих опорних пунктах у районах Олександрівки та Благодатного, а ракетно-артилерійські підрозділи атакували ворожі станції радіоелектронної боротьби в районі Біляївки.

Усього за добу 31 липня знищено: 52 окупантів, чотири танки, дві самохідні артилерійсько-мінометні установки Нона-С, самохідну артустановку, вісім одиниць броньованої та автомобільної техніки, а також чотири склади з боєприпасами у Бериславському та Баштанському районах.

Також командування зазначило, що корабельне угруповання ворожих сил у Чорному морі складає 18 бойових кораблів і катерів, які маневрують уздовж кримського узбережжя у напрямку Новоросійська. При цьому п’ять кораблів і підводний човен, споряджені 44 ракетами типу Калібр, готові до завдання ракетних ударів.

Додатково на чергуванні є ще п’ять десантних кораблів.

Раніше повідомлялося, що ЗСУ завдали удару по ешелону з російською військовою технікою, боєприпасами та живою силою в районі залізничної станції Брилівка Херсонської області.

Пекло для окупантів. Залужний показав роботу авіації


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button