Україна

ЗСУ знищили 520 окупантів на Таврійському напрямку


ЗСУ знищили 520 окупантів на Таврійському напрямку

Також знищено 39 одиниць військової техніки – два танки, 12 ББМ, чотири артисистеми, одна РСЗВ, 10 БпЛА, вісім автомобілів, склад боєприпасів та інший важливий об’єкт ворога.

На Таврійському напрямку українські військові ліквідувати 520 окупантів та РЕБ Житель. Про це повідомив бригадний генерал, командувач оперативно-стратегічного угруповання військ Таврія Олександр Тарнавський.

“Погана для окупантів доба. Знищено станцію РЕБ Р-330Ж Житель, РСЗВ 9П140 Ураган та САУ 2С7 Піон. Ворог значно активізував застосування дронів-камікадзе, авіації та артилерії”, – зазначив він.

За словами Тарнавского, в операційній зоні ОСУВ Таврія окупанти завдали 22 авіаудари, провели 46 бойових зіткнень та здійснили 1059 артобстрілів.

“Наші захисники та захисниці стійко тримають оборону на Авдіївському та Мар’їнському напрямках”, – заявив генерал.

Минулої доби на Таврійському напрямку знищено 39 одиниць військової техніки. Зокрема, два танки, 12 ББМ, чотири артисистеми, одна РСЗВ, 10 БпЛА, вісім автомобілів, дві одиниці спецтехніки. Також було знищено  склад боєприпасів та інший важливий об’єкт ворога. Ще 40 одиниць техніки РФ пошкоджено.

Нагадаємо, українські військові знищили за добу 1270 російських окупантів. Загальна кількість втрат армії РФ з початку вторгнення становить 335 110 військових.

Як повідомлялось, за даними Генштабу, на фронті минулої доби відбулося 97 бойових зіткнень.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button