Україна

ЗСУ зірвали наступ ворога на Лиман – Гайдай


ЗСУ зірвали наступ ворога на Лиман - Гайдай

Противник все одно продовжує стягувати резерви до Лимана, але українське командування бачить його плани, запевнив Гайдай.

 
Контрнаступальні дії Сил оборони України завадили російським загарбникам завдати удару по місту Лиман (Донецька область) з боку Луганського напрямку. Про це сказав голова Луганської військової обладміністрації Сергій Гайдай на брифінгу у понеділок, 26 грудня.
 

 
“Такі плани у них були (у росіян, – ред.), але завдяки українському командуванню, яке розуміло плани, бачило всю карту військових подій, саме ті контрнаступальні дії сил оборони України завадили російським окупаційним військам привести в дію свої плани. Нині вони всі одно стягують резерви, але контрнаступ у них нині не вийшло”, – сказав Гайдай.
 
Також він стверджує, що командування групи окупаційних військ Росії відійшло з Кремінної до Рубіжного – на 15 кілометрів на південь від лінії фронту.
 
“Те, що наші військові вже звільнили Кремінну або хоча б зайшли на її околиці – не відповідає дійсності, але бойові дії йдуть поблизу міста. І можу сказати, що військове командування певної ланки, що перебувало у Кремінній, тепер переміщене до Рубіжного”, – заявив Гайдай.
 
Раніше Гайдай повідомив, що ЗСУ дедалі ближче підходять до Сватового Луганської області. Ворог уже вивіз із міста свою окупаційну “адміністрацію ЛНР”.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button