Україна

ЗСУ заявили про успіхи на лівобережжі Херсонщини


ЗСУ заявили про успіхи на лівобережжі Херсонщини

Українським морським піхотинцям у взаємодії з іншими підрозділами Сил оборони вдалося закріпитися на декількох плацдармах лівого берегу Дніпра на Херсонщині.

Сили оборони закріпилися на кількох плацдармах на лівому березі Дніпра на Херсонщині. Цю інформацію підтвердила пресслужба Морської піхоти.

“У результаті заздалегідь спланованих заходів щодо відсічі широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації Сили оборони України провели серію успішних дій на лівому березі річки Дніпро на Херсонському напрямку. Завдяки мужності та професійності українським морським піхотинцям у взаємодії з іншими підрозділами Сил оборони вдалося закріпитися на декількох плацдармах”, – запевняють морські піхотинці.

Повідомляється, що під час боїв на лівобережжі російські окупанти зазнали значних втрат у живій силі та техніці.

“З початку проведення зазначених заходів ворог втратив: особового складу – 1216 вбитими та 2217 пораненими, 24 танки, 89 артилерійських систем та мінометів, 135 одиниць різноманітної автомобільної техніки, 48 одиниць бойових броньованих машин, у тому числі БТР та БМП, 9 РСЗВ, 14 плавзасобів, 15 одиниць спеціальної техніки, 4 командні пункти, 29 складів з боєприпасами, як польових, так і стаціонарних. Крім того, зведеним підрозділом РЕБ морської піхоти було нейтралізовано 135 FPV дронів та 5 БПЛА оперативно-тактичного рівня”, – йдеться в повідомленні.

 

Нагадаємо, ЗСУ протягом минулої доби, 16 листопада, знищили 1140 російських військових. З початку повномасштабного вторгнення Росія втратила близько 316 760 бійців.

ЗСУ продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку. Протягом минулої доби на фронті відбулося 72 бойових зіткнення.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button