Україна

ЗСУ завдали ударів по кількох військових базах РФ – ОК Південь


ЗСУ завдали ударів по кількох військових базах РФ - ОК Південь

Внаслідок ударів загинули 35 російських військових, знищена гаубиця Мста-Б, самохідна артилерійська гармата Нова, дев’ять одиниць броньованої та автомобільної техніки.

У ніч на 28 серпня українські військові завдали удару одразу по кількох військових базах Росії в Україні. Про це повідомляє оперативне командування Південь.

Так, українські військові знищили два опорні пункти російської армії у Солдатському та Олександрівці, а також у районі зосередження живої сили, озброєння та техніки у Високопіллі. За даними ОК, загинули 35 російських військових, знищена гаубиця Мста-Б, самохідна артилерійська гармата Нова, дев’ять одиниць броньованої та автомобільної техніки, а також два склади боєприпасів у Дудчанах та Давидовому Броді та один польовий пункт постачання у Воскресенському.

 

 

Раніше мер Мелітополя Іван Федоров розповів, що ЗСУ завдали удару по одній із будівель у Мирному, в якій йшла підготовка до референдуму про приєднання окупованих територій до Росії. Також, за його словами, у Мелітополі “постраждала військова база Росії на заводі Автокольорлит, що частково була демілітаризована”.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button