Україна

ЗСУ за добу знищили 12 складів із боєприпасами окупантів


ЗСУ за добу знищили 12 складів із боєприпасами окупантів

Позиції й арсенали російських загарбників знищено у чотирьох регіонах – Херсонській, Запорізькій, Донецькій та Луганській областях.

 
За останню добу українські бійці завдали ударів по 12 складах із боєкомплектами та чотирьох військових базах армії РФ в Україні. Такі дані увечері у п’ятницю, 29 липня, навів речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук.
 
Так, під ударом ЗСУ опинилися склади у Генічеському, Херсонському, Каховському та Бериславському районах, поблизу Олешок та у Брилівці Херсонської області. Крім того, двічі були атаковані позиції загарбників у районі Нової Каховки, а також склад та військова база у Чорнобаївці.
 
На Донбасі захисники знищили ворожі арсенали в Іловайську, Ясинуватій Донецької області та в самому Донецьку, а також склад БК у Брянці та Сватовому на Луганщині. В останньому також розбито розташування окупантів.
 
Ще один склад знищено у Васильківському районі на Запоріжжі.
 
 
Раніше міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що станом на 25 липня ЗСУ за допомогою поставлених США реактивних систем HIMARS знищили 50 російських складів боєприпасів.
 
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button